2016. május 21., szombat

Redmenta - feladatlap készítése gyorsan

Ma egy magyar fejlesztésű oldalt ajánlanék a figyelmetekbe. Mérő Bálint és Bordás Ádám néhány éve fejlesztettek ki egy könnyen használható feladatlap-szerkesztő alkalmazást, amely a Redmenta névre hallgat.

Az ifjú fejlesztők, Bordás Ádám (b) és Mérő Bálint (j)
A lapra ingyenes regisztrációt követően jelentkezhetünk be, ahol aztán szabadon választható témakörökben  készíthetjük el saját feladatsorunkat, amelyet aztán a felhasználói közösséggel is megoszthatunk.

Ellentétben más oldalakkal, egysíkú igaz-hamis és feleletválasztós kérdéseken túl kifejtős, párosítós vagy éppen rövid választ igénylő feladványokat is adhatunk.



A tapasztalatom az, hogy a feladatok összeállítását az oldal vonzóbbá teszi a tanári oldalról is, ugyanakkor számomra inkább kiegészítő funkcióval bírt, leginkább pillanatnyi tudás tesztelésére koncentrálva inkább, mint nagy témazárót elkészítve benne. Külön előny, hogy akár telefonunkon, tabletünkön is viszonylag könnyedén kezelhetjük

Ha felkeltette az érdeklődésedet az oldal, ezen a linken tudsz regisztrálni rá.

Spiller András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Linkgyár linkkatalógus linkgyűjtemény Linkland linkkatalógus Németországi magyarok link-katalogus
Linkajánló Weboldal linkkatalógus Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!Zalakarosi szállás árak
BASAWEB - honlapkészítés
Igényes honlapok készítése!