2016. július 2., szombat

KreszTeszt - Kérdések minden kategóriában.

Jó néhányszor felvetődött bennem a gondolat, hogy járművezetői vizsgát tegyek, de valahogy mindig húztam-halasztottam a dolgot. Aki közelről ismer, az tudja, hogy amire felszállok, vagy amibe beülök, ott kis túlzással háromból egyszer beüt valami hiba: hűtésgondok, szervóhiba, lassú defekt, miegymás.

Érdemes utánanézni egyes módosításoknak, de egyébként széles és igényes kérdésekkel találkozhatunk
Velem ellentétben - némi utánajárással - az autósok, ifjú motorosok, leendő jogosítványt szerzők, tanulók, diákok számára ajánlom a KreszTeszt.net oldalt. Az site-on vizsgákban, hétköznapi szituációkban előforduló kvízkérdéseket találunk mindenféle járműtípushoz: van itt autós, motoros, buszos, nehézgépkocsis, sőt tehergépkocsis feladatsor is.

Az oldalon átnézhetjük kategóriánként a közlekedési táblákat, illetőleg lebontva, témakörönként is edződhetünk, mondjuk külön kiemelt forgalmi helyzetekből, vezetéselméletből és közúti jelzésekből, ha a buszosokat megnézzük.

A táblák, útburkolati jelek is összeszedetten megtalálhatók
Nagyon fontos megemlíteni, hogy az oldal a 2014-es szabályok alapján íródott, így bizonyos kérdések változhattak azóta. Érdemes tehát megkeresni az NKH honlapját, illetve egyes, hivatalos sajtóközleményeket a témakörben.

Ha szimpatikus az oldal, ezen a linken el is kezdheted a böngészést.

Spiller András

Linkgyár linkkatalógus linkgyűjtemény Linkland linkkatalógus Németországi magyarok link-katalogus
Linkajánló Weboldal linkkatalógus Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!Zalakarosi szállás árak
BASAWEB - honlapkészítés
Igényes honlapok készítése!