2016. július 19., kedd

LibreOffice - Alternatív program irodai alkalmazásokhoz

A mai nap egy viszonylag elterjedt alkalmazás lesz terítéken, amely ingyenességének is köszönheti azt a fajta elterjedtséget, amit eddig elért.

Minden elérhető egy helyről
A LibreOffice hasonlóan működik, mint a Microsoft Office, a "nagybácsihoz" hasonlóan neki is megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Számomra pozitív pont volt az ingyenesség, igaz, ez a diákokat és a pedagógusokat annyira nem érinti a Microsoft programja miatt. Ellenben az összes szerkesztő felülete egy helyről elérhető, ellenben a társ ikonkavalkádjával.



Aki hozzászokott a csempés felépítéshez, annak szokatlan lesz a kialakítás, leginkább a 2003-as Office-ra emlékeztet, egy idő után, némi gyakorlással meg lehet szokni a kezelést.

Ami engem illet, a táblázatkezelőnél voltak szokatlan dolgok, főként a függvények elnevezései zavartak be (pl. kerekítésnél), ettől függetlenül nagyon szívemhez nőtt ez is, bátran tudom ajánlani, ha esetleg nincs kéznél Microsoft Office.

Ha szimpatikus a program, ezen a linken le is tudod tölteni.

Spiller András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Linkgyár linkkatalógus linkgyűjtemény Linkland linkkatalógus Németországi magyarok link-katalogus
Linkajánló Weboldal linkkatalógus Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!Zalakarosi szállás árak
BASAWEB - honlapkészítés
Igényes honlapok készítése!