2016. június 27., hétfő

Kifesto.eu - Kifestők online, letölthetően

Pár poszttal ezelőtt már foglalkoztunk több kreatív oldallal is, amelyek közül az Origami Club a hajtogatási technikákra, míg a GyerekPerec és az Egyszervolt.hu összességében a gyerekek világába kalauzolt minket.
Egy példa a fellelhető rajzok közül
A Kifesto.eu oldalon azt az egy dolgot találhatjuk, amit az előzőekben nem: kifestőket, ahogy a név is mutatja. Mindezek elképesztő mennyiségben lelhetők fel, vannak állatos, foglalkozást érintő, rajzfilmes, sportos kifestők egyaránt.

A számuk valahol a több száz és a több ezer között mozoghat, végigböngészve a választékot, inkább utóbbira tippelnék. A képeket letölthetjük, a többség .jpeg formátumban van fent a site-on, és ha ez megvan, természetesen már nyomtathatjuk is ki, vagy épp feladatszöveget, történetet találhatunk ki melléjük.
Természetesen Lukréciáék sem maradhatnak ki
Két észrevétel: az oldal nem szereti a reklámblokkoló szoftvereket, így akinek van ilyenje, készüljön fel, hogy valószínűleg figyelmeztetést kap. A másik, hogy elvileg találhatunk flash-színezőket is, de ezek sajnos már nincsenek kint az oldalon. 

Ha szimpatikus az oldal, ezen a linken elkezdhetsz böngészni a kifestők között.

Spiller András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Linkgyár linkkatalógus linkgyűjtemény Linkland linkkatalógus Németországi magyarok link-katalogus
Linkajánló Weboldal linkkatalógus Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!Zalakarosi szállás árak
BASAWEB - honlapkészítés
Igényes honlapok készítése!