2016. június 18., szombat

Khan Academy - Oktatóoldal több ezer videóval

Számos vizsgám, témazáróm, dolgozatom esetén segítettek ki az évek során a segédanyagok, amelyekkel tele a könyvtár és az internet. Emlékszem, jó néhány alkalmazását a mateknak videók segítségével értettem meg igazán a gyakorlatban.

Bármit képes vagy megtanulni - hirdeti a szlogen
A Khan Academy nevű oldalon is hasonló videók között böngészhetünk, több mint 2700 ilyen jellegű anyagot találhatunk a portálon. 

Az oldalon számos matematika probléma mellett a többi reál tantárgy, sőt az egyetemes történelemhez tartozóan is találhatunk érdekes anyagokat.



A rendszerezést nem csak tantárgyanként, hanem osztályonként is nézhetjük, itt viszont érdemes figyelembe venni, hogy ahány nemzet, annyi szokás uralkodik az oktatás területén. Maximálisan ajánlott az oldal tanárnak és tanulónak egyaránt.

Ha szimpatikus az oldal, ezen a linken elérheted az angol nyelvű verziót, ezen az oldalon pedig bizonyos témák feliratozott változatait is megtalálhatod (azóta már jelentősen bővült a kínálat).

Ha végképp szét akarsz nézni, ezen a linken elérheted a Khan Academy Youtube-csatornáját is.

Spiller András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Linkgyár linkkatalógus linkgyűjtemény Linkland linkkatalógus Németországi magyarok link-katalogus
Linkajánló Weboldal linkkatalógus Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!Zalakarosi szállás árak
BASAWEB - honlapkészítés
Igényes honlapok készítése!