2016. június 3., péntek

Origami Club - papírhajtogatás kezdőtől mesterig

Annak idején, amikor valamiféle új hobbit szerettem volna megtanulni, sok minden felvetődött bennem. Jártam röplabdázni, igyekeztem emellett valamilyen kézműves dolgot is kipróbálni, végül pedig az origaminál ragadtam.
Animációs felület - kezdeti hajtások
A kezdetekben - mi több, a folytatásban is - nagy hasznomra volt az Origami Club nevű weboldal, ahol szinte minden témában találunk papírhajtogatós tippeket, trükköket: ha anyák napjára, szeretnénk készülni, arra, ha állatokat szeretnénk készíteni, akkor arra, de emellett szimbólumok, virágok, ételek és egyéb különlegességek elkészítését is megtalálhatjuk, persze papírból.

A leírások animációk, valamint diagramok formájában találhatók meg. Itt akár lépésenként is megfigyelhetjük a hajtásokat újra és újra, anélkül, hogy egy videóban ide-oda kéne tekergetnünk.

Pillangó - nagyobb méretben itt
Ez kifejezetten praktikus, számomra például sokkal hatékonyabb volt a haladás. Személyes kedvencem az elefánt, valamint a pillangó, de például az egyszerűbb origamik és a papírrepülők között is találni érdekességeket. Technikára, délutáni kikapcsolódásra egyformán tudnám ajánlani, nálam a mobilos verzió is egészen szépen bejött.

Ha szimpatikus az oldal, ezen a linken körülnézhetsz, és ötleteket gyűjthetsz a későbbiekre.

Spiller András


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Linkgyár linkkatalógus linkgyűjtemény Linkland linkkatalógus Németországi magyarok link-katalogus
Linkajánló Weboldal linkkatalógus Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!Zalakarosi szállás árak
BASAWEB - honlapkészítés
Igényes honlapok készítése!